trött på detta

jag har blitt lite skoltrött känner jag nu, vill ju igentligen ha ett arbete på deltid o få lön istället. skolan är mer för att ha nånting roligare o sysselsätta mig med samtidigt som jag kollar in arbetsförmedlingens platsbank (man får inga jobb genom den sajten) säger många, men varför finns den där då? tänk på det. men jag kan ju inte bara hoppa av heller för då blir det nog en jävla massa krångel med csn, soc osv.

Kommentarer
Postad av: Arbetsförmedlingen
Hej Linda!
Jag heter Mia och jobbar som arbetsförmedlare på Arbetsförmedlingen. Vi prenumererar på blogginlägg som handlar om Arbetsförmedlingen.

Visst kan det vara lockande att hoppa av sina studier för att jobba, men å andra sidan så förbättrar troligen dina studier möjligheten att få arbete.

Att söka jobb för att kombinera med sina studier så tror jag att den bästa vägen är att ta kontakt med företag som driver sin verksamhet i närheten av skolan där du studerar och anmäla intresse för arbete.
Platsbanken är naturligtvis också ett bra alternativ, det finns även andra länkar till olika jobbsökarsidor, här kan du finna några: http://bit.ly/KBfnWM

Du kan även ringa oss på Arbetsförmedlingen tel: 0771-416 416 (vi har öppet vardagar kl 8-22 och helger kl 10-16)

Med vänlig hälsning
Mia, arbetsförmedlare
2012-11-07, kl. 13:56:02
URL: http://www.arbetsformedlingen.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.

bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -