känslor är jobbiga

Vilket känslo problem jag har hamnat i, vet seriöst inte vad jag ska säga eller göra.. Fast ändå vet jag det enda som man bör göra. han skriver hela tiden söta o uppmuntrande meddelanden. Förra helgen kunde vi äntligen träffas när jag åkte till Sthlm, vi träffades på en fika o typ prata. Det blev ofta pinsam tystnad vilet jag försökte småskratta bort, sen gå runt i city när butiker var stängda o småprata o jag hade en massa tankar som snurrade (varför känner jag inget? )

Vi pratar fortfarande via sms, jag antog att vi behöver ses mer men om jag inte har några känslor än så är nog inte han rätt kille. Mår så dåligt av tanken att behöva säga det till honom, är så less på att vara singel.
 

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.

bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -