Gott Nytt År



jag önskar er alla ett Gott nytt år!!!

jag kommer nog inte skriva mer idag, så vi ses nästa år dvs imorn hehe.

snart händer det!!

snart är det ett nytt årtionde, 2010! hoppas verkligen att det året kan förändra mitt liv till det bättre. idag sov jag lite väl länge, är troligen nervös över ikväll. ska på fest med benjamin o dk på strand i stan hos folk jag aldrig sett.

för övrigt så har jag duschat o lockat håret, snyggt det blir. kass bild denna telefon ger bara man e små skakig på handen. ser trött ut med.

gjort denna idag

har lite kvar att göra på den men annars är jag skit nöjd. vad tycks?

istiden är framme



kan man påstå, det är fan -14 på dagen o på kvällen är det -20 tänk att cykla i denna kylan, mina tår trilla nästan av när jag drog från erik förut o till centrum för att köpa en pizza. var vrålhungrig pga bara ätit frukost vid elva tiden efter att hsb var hos mig. det är frost kristaller ute i luften ikväll med så det ser ut som norrskren. precis som igår. jag har sånn ångest av att sladden är hemma hos familj.

hsb här



mamma ringde o väckte mig halv elva idag om att hsb skulle äntligen komma o fixa mitt dörr lås, har fått haft ett nytt tillfälligt efter att idioterna förstört det förra med nått limm o skräp. börjar bli trötter nu hehe, fick inte så mycket sömn nämligen. somna väll halv 6 imorse efter äventyret inatt.

mysteriet löst

det var inte norrsken märkte jag o evy senare nu inatt. hon såg sånt ljus vid fabriken, så vi bestämde för att gå ut o kolla detta. o svaret var att det var frost som flög runt i luften pga kylan tydligen så det gjorde "marksken" hehe

norrsken?

 

jag skulle slänga ut lite fågelmat från balkong dörren när jag ser hur det lyser som strålkastare på himlen, vilket det aldrig brukar göra så jag antar att det kan ha varit norrsken eller nåt liknande. jag sprang efter kameran o fick skit bra bilder med nattfiltret, dock upptäckte jag snart att sladden till kameran o datorn troligen e kvar HEMMA! hos familjen, HELVETE! jag ska inte dit förrens till helgen igen. suuuck

lite natt skoj



Vem är din bäste vän?

oj det blir svårt o välja en person, det varierar nämligen men.. det blir Benjamin

Vem älskar du?

det är ingen människa just nu

Vem hade du senast sex med?

hans namn börjar på johan

Vem är den bästa artisten?

lady gaga såklart! bad romance lalala

Vem pratade du senast i telefon med?

det var med erik efter att han varit här

Vem har du en liten crush i?

ehm.. jag vet inte vad det betyder ^^ så kan inte svara på det

Vem är snyggast i världen?

robert pattingson

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

troligen rädda barnen ;)

Vem är snällast i världen?

hmhm tomten ?

Vem är din bästa kompis?

Ja, det har inte ändrats sedan sist.


Vem vill du prata med?

vet inte, flera stycken

Vem sov du med senast?

benjamin, vi fick dela madrass efter en fest

Vem såg du full senast?

det var benjamins kompis dk haha

Vem vet allt om dig?

det är erik mitt ex, han vet nog mest

Vem kysste du senast?

Det var jonte

Vem kan berätta allt för dig?

De jag kan berätta allt för, kan berätta allt för mig.

Vem kan du berätta allt för?

.. läs ovan.

Vem hatar du?

några stycken, men orka skriva upp dom

Top gear: Polar special



hehe jag fastnade kvar på kanal 9 för då började detta som lät intressant om en tävling dom skulle göra från canada till nordpolen mellan en stor bil o ett hundspann.


Brittiskt motormagasin från 2007. Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May tävlar om vem som först kan ta sig från Resolute i norra Kanada till Nordpolen. En bil tävlar mot en hundsläde. James May och Jeremy Clarkson kör bilen - en Toyota Hilux double cab 3.0l diesel pickup truck. Richard Hammond färdas i hundsläden tillsammans med hundföraren Matty McNair.

har fått in mer idag

erik har vart hos mig idag o hjälpt att sätta i mer löshår på mig, och så bjöd jag på lite mat o kollade igenom paranormal activity scener. sen kom evy förbi en sväng o lämna en skiva. innan nio drog vi till ica för erik o jag skulle handla lite. jag behövde mer frukt för tidigare idag gjorde jag en smoothie.

sen nu har jag kollat på 30 dagar dokumentär som var om en amerikansk dam som e ateist o prövar o leva med en jupt kristen familj. jävlar jag visste inte att ateister kunde bli så illa behandlade i usa!

inte mitt hår

trött som fan

jag la mig hyffsat bra inatt men somnade dock inte på ett tag, nu önskar jag att det fanns fler sovtimmar. är slö o orkar inte fixa mig

tufft o sätta i själv




försöööker verkligen att sätta i löshåret själv som jag köpt via tradera. jag visste inte att det skulle bli så svårt när det gäller att sätta i bak på huvudet tillslut. jag har väll lyckats sätta i ca 10 st på ena sidan huvet.

färdig shoppat

ååh så kul o få shoppa mycket äntligen! först blev det panduro o köpte det på första bilden. sen gick jag in på gina tricot, shit vad fjortisar det var bland 50 % hyllorna o sånt. jag hade redan spanat in det jag skulle ha så det var bara att norpa åt sig o hoppa in i kön. o sen mötte jag upp benjamin o jonas på nordea vid torget, innan dom dök upp så kom det en gubbe i elstol (eller vad de heter) o skulle ta ut pengar tror jag i bankomaten som fanns där inne o det stod ju med fet röd text att den var avstängd men han ser tydligen inte nån text haha, för han försöker trycka in kortet 50 ggr minst innan han ger sig. jag ville verkligen säga åt honom att läsa på skärmen men han kan väll inte läsa! sen kom jonas o benjamin, dom skulle båda göra bank ärenden samtidigt. sen var vi till clas ohlson o då köpte jag dvd skivor o sen drog jag själv till minomin i duvanhuset o köpte hårprodukter.

sen innan bussen skulle komma köpte jag 2 cheeseburgare på mcdonalds pga hunger, när jag satt där o åt så var det en vuxen kille som tappade sin coca cola så det plaska i golvet o va cola överallt hihi stackarn.

idag ska det bli...

ska möta upp benjamin i stan halv 3

så söt bild

 

jag älskar att läsa Fokis blogg för hon skriver alltid nått skoj eller visar nya saker hon hittat o.s.v


Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.


bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -


Designen är skapad av Erik Edgren