underbart

Den var underbar!

den bästa hitills av dom jag sett i twilight sagan, ska bli spännande o se den sista. men den kommer troligen dröja två år eller vad jag har hört, säkert nån som sagt fel. erik var med mig på bion för jag tycker inte om att gå ensam det är trist. så det blev en gratis biljett för hans del eftersom jag hade skaffat två stycken.

till stan snart

snart ska evy o jag ta bussen in till karlstad, hon behöver köpa nytt busskort o sen en annan sak på kicks. jag skulle bli bjuden på en glass sen med hehe ^^ sen vet jag inte vad det blir i eftermiddag. men jag ska vara kvar till kvällen för då ska erik o jag se på ECLIPSE <3 gud vad jag längtar, drömde en egen verision av den filmen inatt som var rätt kass hehe.

snart dax

nu orkar jag inte hålla hemligt längre hehe. det som jag ska göra inom några dagar är att tatuera mig för första gången. denna symbol under nacken. det passar mig för jag är född i drakens år o gillar dom. jonas ska göra den, han har gjort några tatueringar på flera stycken. riktigt bra på en av dom som jag iallafall sett, inte alls dåligt gjort.

håll tummarna att det blir snyggt.

film dags

just nu sitter jahg o ser på DOA dead or alive filmen, gillade spelet när jag testa det för 4 årsen.


börjar senare

idag fick jag sova länge tillslut, ska börja halv två på ikea idag. har betalat räkningar m.m så nu kan man njuta lite mera av vardagen. hoppas vädret är bra ikväll när man ska cykla hem vid åtta, har haft tur med vädret än så länge tycker jag.

så skönt kan det va



för några timmarsen messa evy o hörde om jag ville med henne o en tremänning o sola o ja såklart vill jag få lite mer färg på kroppen innan torsdag troligen. blev upphämtad vid tre utanför lägenheten o vi drog till utkanten av lillängshamnen eller sthlms udden som den tydligen heter :P

solade o pratade o skojja en massa, det är så kul o driva lite med evy hehe. hennes tremänning tommy var riktigt rolig. men jag höll på att bli galen när han skröt om det ena o andra som han hade hemma! evy skratta bara när jag låtsades hålla för öronen. sen släppte han av oss vid ica för jag ville köpa lite saker. evy blev bjuden på en glass.

cosmo4

känner ni igen denna låten? ^^ en riktig sommar plåga för några årsen. gillades mycket av mig.


jag somnar snart...

såhär ser jag ut efter en lång arbetsdag idag.


fullt ös söndag

idag har det inte känts som en söndag, mest pga jobb imorse. skulle ha shoppat en sak på ikea när jag slutat för dagen men det är första rea dagen o det var hemskt mycket folv redan innan tio. väl hemma igen så vila jag upp mig o anton såg på tv under tiden. kl 12.20 var vi o steg på båtbussen som skulle ta oss till centrum i karlstad. det var en lång färd ca 50 minuter. soligt o lätt blåsigt, underbart.

vi gick direkt mot resturang Freden som jag längtat efter att få äta hos. det är sååå god mat, dock lite dyrt. efter det satte vi oss vid statyn på torget, anton blir fort rastlös o tog nåt varv på torget o såg sig runt. jag gick sen o köpte en stoor fet glass. med tre kulor, grädde o chokladsås på. sen tog vi en promenad mot museet o tillbax mot busstation, men tog genvägar så det skulle ta lite mer tid, jag valde o ta karlstads äldsta gata.

vi blev rätt utråkade på station sen för vi kom 1 ½ timma tidigt. så vi försökte fördriva tiden på olika sätt. tills bussen kom o jag vinka hejdå. o åkte sen hemmåt.

en sväng te landet

idag har vi varit uppe tidigare lite tidigare o ätit frukost o jag tog endel av disken som blev efter gårdagen. jag mådde lite dåligt pga magont, tjejveckan har kommit. sen drog vi till bussen som jag trodde skulle gå vid 12.30 men nee tydligen inte trots att jag kollat upp det. så vi fick vänta en halvtimma till. väl i stan fick jag ett surt anfall på busstabellen som inte visade deje bussen. så pappa fick komma o hämta oss.

vi fick kycklinggryta o potatis till mat. sen slappa vi ute i antingen hängmattan eller en solstol. sen blev det fika ute vid kullen som vi har en uteplats på. såklart kommer det regn men vi hade ett parasol så vi blev inte blöta. senare åkte vi hemmåt.

aktiviteter under kvällen

vi har käkat jordgubbar med grädde, medans vi såg på simpsons avsnitt på dvd. senare kolla vi runt på mina fotoalbum som han va nyfiken på. efteråt tog jag fram chipsen o varsin cider för att kolla på filmen UPP. nu har vi även spelat fia med hutt. när man blir puttad så dricker man ur spriten i hutten.

ha en trevlig dag

jag får önska alla en trevlig midsommar!
själv så råkade vi sova till kvart i två på dagen så det har vart lite mycket under eftermiddan.


härlig dag

jag vaknade vid tio o gick upp, anton var redan vaken o såg på tvn. vi käka lite frukost o drpg sen till swedbank o ica för att handla mat till denna helgen. när det var klart satt vi o kollade på några simpsons avsnitt han tagit med sig. sen drog jag med honom till hamnen vid lillängen så kollade vi in på fiskbutiken o köpte varsin glass.

nu ska vi snart börja med matlagningen, jag är hungrig.


plockar blommor


idag har jag endel att pyssla med. har börjat städa sen tolv tiden o nu även börjat tvätta. har varit ute i solskenet o plockat smörblommor med blåbärsris som fick vara i en fin vas i köket. satte även upp nya gardiner förut, som mormor haft i sitt kök när hon bodde i huset. dom är så fina!

kompisen anton från halmstad ska komma ikväll o stanna till söndag, det är ju en bit att åka med buss (han föredrog det) så då stannar han ett par dagar. då slipper jag även fira midsommar ensam som jag var rädd för ett tag. det blir att handla imorn det som vi ska äta på fredag osv. jag har redan handlat jordgubbar som kostade 50kr.

jävla poliser!


Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.


bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -


Designen är skapad av Erik Edgren