närcon vinter <3

jag har inte orkat uppdatera ang närcon vinter för det har varit fullfart o pepp konstant medans jag var där!! XD tog inte jätte mycket bilder men många är mer enbart för maid cafet när vi inte hade öppet, sen finns ju närcon's flickr konto med mängder av foton.
 
det var super mysigt o trevligt att vara till närcon vinter med Royal Rose Cafe, jag agerade som köksmaid vilket var tufft vid vissa tider på dagen men intressant också. vi jobbade mellan 10-18 under dagarna, under pauserna såg vi rätt roliga ut när vi ville låta håret andas under perukerna. när jag inte jobbade så hängde jag endel med kompisen som promotade sin musik på konventet, kollade in butikerna eller var på kpop kareoke.
fick även träffa på Endigo från Overworld när han var där med Crestillion som skulle uppträda på lördagskvällen.
 
 

crayon pop

beroende framkallande låt med hysteriskt rolig dansvideo!
 
 
 
man får galna låt tips av personer o vänner i konvent kretsar ^^
 
 

Närcon vinter!

Kommer se ut såhär från torsdag till söndag i Linköping på Närcon vinter konventet. Ska bli spännande att göra detta på Sveriges näst största konvent! ^^ hoppas vi ses där under veckan.



lång vaken natt

jag drabbades av konvent panik inatt/morse XD när jag kom i säng lite efter tre inatt så gick hjärnan i högvarv typ: vad måste jag ha med, vad behöver göras iordning, vad ska si o vad ska så?!! sist jag kollade klockan efter en massa vändningar av pigghet var klockan 5:55 fyfan! lyckades somna efter en stund när nästa gång pep mobilen halv tolv på förmiddan, ville inte riskera att sova in på eftermiddagen.

Minori till Sverige

Denna japanska tjejen heter Minori och är känd med sin shinoruni (vitsminkad) stil med influenser från stilar som mori, cultpsrty och Dolly-kei. Oftast har man en mer skräck/gothic stil till denna sminkning men Minori har gjort sin egen variant. 

I sommar kommer hon till Harukacon i Blekinge, jag har möjlighet att åka ner dit o promota med en kompis musik. Är så glad för detta då jag följer henne sen i somras.


sytokig

sylundan på uno kan man kalla mig o några till som ofta är där o syr, mestadels jag på egen hand. förra veckan köpte jag gardintyg från myrorna för 50kr o efter om o men lyckades jag göra en söt lolita volang kjol. var färdig vid två tiden inatt! 




musikvideo

Behind the scene!!

jag blev tillfrågad av en kompis för två veckorsen att vara statist i hennes musikvideo till låten "yakusoku" det blev två långa dagar med planering o styling ider, för att nästa dag befinna oss på uno o filma massor! det var hur kul som helst.





Fairy kei stil

Börjat på en fairy kei tröja igår ^^
Den är gjord utav ett sänglakan som jag köpte på myrorna.






jobbiga minnen

Under ett antal dagar har man kunnat läsa massor utav artiklar o debatter främst från aftonbladet ang självmordsantalet som är störst bland unga o som inte får hjälp i tid. det är hemskt att dom nekats vård när anhöriga märkt hur illa ställt dom drabbade har det men inte får hjälpen av psykvården.
 
Jag tänker mycket tillbaka på min vän Anton som bodde i Halmstad o som jag lärde känna genom lunarstorm i en grupp för oss med Asperger, hans liv var inte bra alls även om det tycktes verka lungt utanpå. ingen vidare hjälp av familjen pga dom var Jehovas o han inte. sen att han hade alkoholproblem o samtidigt medicinerades för sina sömnbesvär o dubbla personligheter som märktes ibland. att bara gå hemma o inte få hjälp att vara ute på en arbetsplats iallafall halvtid o s.k vänner som antingen utnyttjade hans för snälla personlighet eller sa upp kontakten pga han var så jobbig o konstig. det var riktigt jobbigt att bo uppe i värmland o ha försörjningstöd för då kunde vi väldigt sällan ses.
 
när han väl verkligen börjat få hjälp. då var det tydligen för sent ändå, han hade tagit flera starka tabletter o drack alkohol till det som vanligt men troligen mer denna gången. vi hade chattat bara timmar innan han hade hittats död i sin säng o jag bröt samman dagen efter att hans syster ringde o berättade.
 
 
 

trött


Just nu är jag så seg o trött, har inte ens klivit upp ur sängen än. denna helgen var skit jobbig med sortering i timtal o sen utdelning till ca 400 lägenheter som resulterade i sjukt ont knä, som gjort att jag haltar än. 



duktig idag

efter att jag kämpat med reklamutdelning i två timmar o vilat mig, så drog jag till UNO för att fortsätta sy på en kjol som jag började med i torsdags kväll. det lilla sy o pysselrummet innanför designen har verkligen fått nytt liv sen jag började sy på underkjolen till min kommande cosplay o en kompis fick syn på det o har skapat massor av plagg på några dagar XD så nu har jag lyckats sy en sånn här kjol utan ett pappersmönster *stolt*
 
 

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.


bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -


Designen är skapad av Erik Edgren