valborg

hoppas ni har en trevlig o inte för full kväll

för min del blev det besök hos mormor i stan, fika o prata ett tag. sen åkte vi till hembyggdsgården i skived o tänkte kolla brasan.. ja det var väldigt foktomt där o brasan var orörd, mamma gissa att dom tänkte vänta tills fler personer skulle komma. men det tror jag inte det gör eftersom det börja att regna :(


nyklippt!



uuuh mamma skulle till tandläkarn halv nio istan så jag fick cykla till katarina i skived, tog förstås mammas dåliga cykel X( helt slut körd kl 10 när jag kommer fram. mamma sitter o blir frissad när jag kommer in. vi pratar o pratar hehe. sen är det min tur då, hmm vad skulle jag ha för färg på slingorna undrade hon. blonda passar nog inte till din fina hårfärg sa hon. heh ok? men vi tog guldig brun nyans på slingorna istället. syns inte på kortet. cen fick jg cykla hem igen för mammas cykel passar inte på cykelställningen.

matmarknad

jag o evy kom in till stan o skulle först in på åhlens o kika på byxor. sen drog vi till lindex där evy gjorde två fynd, 99 kr st på byxor. sen gick vi till mitticitybyggnaden o åkte till andra plan. jag skulle kika efter jackan som tyvärr inte fanns där alls. så vi kikade runt i andra butiker, sen stack ut till torget. oj där var det matmarknafd från andra länder. massa gottigott hitta vi. evy sa att faan man blir ju bara hungrigare av o se allt o dofterna. det fanns endel godsaker också, yummi ge mig!

dom färgglada sakerna var utav marsipan faktiskt.


massa mat fanns det



detta blev mitt favorit ställe direkt



det fanns olika sorters fudge, toffee, skummgodis t.o.m wisky eller vodka i några

drar snart

nu är jag sminkad o klar, så gott det går iallafall. håret är ett helvete eftersom det behöver klippas! om 20 min drar jag till centrum o kollar om klädståndet är här, annars kanske dom har i karlstad ídag. efteråt drar jag till skogen..

planer för imorn

imorn blir det shopping med evy i karlstad. men först ska jag kolla i skoghall centrum om klädförsäljarna står där, vill verkligen köpa en lady gaga tröja som jag såg sist! fanns i 4 olika färger <3 inne istan ska jag till gina tricot o testa jackan. efteråt blir det att åka till familjen o sova över. på fredag blir det klippning, o nu va det hemma hos henne istället. suuck vad allt ändras.


2 kvm lya!!

otrohet

jag har precis blivit riktigt chockad av en person, nämligen en nätkilles FLICKVÄN! hon loggade in på hans msn för o se vad han sysslar med medans hon jobbar pga han är arbetslös. jag träffade honom via p****** hemsidan o gillade honom faktiskt o det står att han är singel. och han har gjort så tidigare. dom har tydligen vart ihop mer än ett år. snacka om att känna sig grundllurad. tur att han bor i e-tuna så vi inte hann o träffas. jag HATAR otrohet nämligen, ska man flirta runt kan man göra slut först enligt mig. annars ska man vara öppen mot varandra om det e ok att flirta runt för det är olika vad par tycker. enligt mig är otrogna personer- värdelösa personer som borde få en stämpel på sig.

favorit tidningar


jag gillar att läsa dessa tidningarna, revyn har blivit min nya favorit tidning sen blog awards i höstas. annars läste jag mycket i solo i några år. från början köpte jag frida ofta när jag var 14 år o uppåt. än idag vissa ggr. är roliga artiklar i den o jag känner mig fortfarande som 18 år i huvet eftersom jag har vart sen i utvecklingen i samhället o skolan. även glamour har jag köpt ibland. nu senast pga lady gaga intervjun som fanns med. det är ju mycket roligare att läsa sånna tidningar än böcker.

passar detta mig?

jag gillar dessa kläder o tror säkert på att det passar min stil, jackan blir ju nytt i stilen men alltid kul o förnyat lite varje årstid. är lite trött på min gamla som jag haft i flera år desutom. plus skorna är fräna, har redan ett liknande par fast i vitt som blitt lite nött. tröjan är lite gammal stil med trycket tycker jag, sådär 60 tals woodstock. solbrillorma har jag som ser ut sådär. passar lika bra i år med.

frissan på fredag istället

det blir ingen klippning imorn utan på fredag kl 10.00 istället på styling salong i karlstad. mamma ska klippa sig samtidigt för hon har också blivit för långhårig påstår hon haha. njae jag är värre. iofs vill jag ha långt men inte på luggen o uppklippt längre upp. hoppas på att göra slingor med, som jag hade för några årsen. kommer nog bli skit snyggt.

riktigt sur nu

frissan på onsdag

på onsdag ska jag ÄNTLIGEN komma till frissan, blir hos en i forshaga som mamma känner. hon tar billigare betalt vissa dagar när hon klipper i sitt hem. hoppas få slingor i håret med men får se hur det blir. har inte haft råd att görat sen förra sommaren, men inte nu heller igemtligen. mamma blir illa tvungen o betala.

jag som blond o piercad -08


så skööön låt <3

Denna kan man lyssna sönder på, är så mysig o härlig rytm.

diva bild

nu äntligen blev jag klar med denna bilden

jag fick ide av mtv programmet best dance crew jobbade med då o då under denna kvällen. medans erik satt brevid o ser på full frys på min tv. riktigt nöjd faktiskt.


vår jacka



den är sååå snygg, ett måste för mig!

den kostar 499kr på gina tricot. hoppas jag får lite pengar från **** så jag kan köpa den. har ingen riktigt snygg som passar till dom varmare kvällarna o sommaren, är lite trött på den jag har som använts några somrar. men det är nog smart att åka till stan o pröva först om den sitter bra på mig o är snygg på riktigt. en bild vs irl kan vara stor skillnad på.

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.


bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -


Designen är skapad av Erik Edgren