krog lördag

nu ikväll hade jag riktigt trevligt med benjamin o co på herrhagen o busa med en kattunge o grogga. senare vart det premiär för min del på the rock bar i karlstad. 
 




frukostmöte i örebro

ojoj vad tidigt man fick gå upp idag, var inte så sugen men hade ju en bra anledning till det. blev hämtad kvart i sju imorse av kollegorna från teamet i fristående hudvårdskonsulter för vi skulle sen vidare till örebro med ett gäng på frukostmöte. det var en mysig o mycket ljus studio lokal som man var på. mycket bra utbildning om hur man knyter fler o bättre kontakter med kunder man träffar. sen även angående teambuildning o annat skoj.
 
man vart lite seg efter halv ett när mötet var klart för oss, sen blev det matpaus i karlskoga o småprat innan vi fortsatte färden tillbaka mot karlstad ^^
 
 



blogg beroendet förr

jösses vad tiden o intressen o livstilen har ändrats!! för 4½ årsen när jag inte hade ett liv (kändes som det) följde jag ett antal bloggar varje dag som tidsfördriv. favoriterna var Kissies för där var det ofta action o konstigheter. sen har vi Fokis som jag totalälskade speciellt stilen hon hade när hon bodde kvar i sverige. dom andra två Paow o Dessie kikade jag in på nån enstaka gång när det var bloggbråk, vilket det var ofta mellan dom tre blondinerna. utav alla andra var det nån jag följde ett tag o sen tröttna, det kunde vara ett par stycken. men tillslut tröttna jag på fjortisbloggarna o följde bara fokis pga det japanska intresset.
 
tänk vad länge sen jag fick ett sådant sug för att följa flera bloggar,
har kvar Veckorevyn från denna blogawards perioden.
 
 

beroende framkallande låt

 

matmarknad





städning ush

det är verkligen sjukt tråkigt att behöva städa, det blir bara skräpigt efteråt pånytt när man minst anar det. sen så reagerar jag inte på att det ligger saker o papper m.m här o där. man vänjer ju sig tillslut vilket inte är så bra. men vad gör man när städning är det mest omotiverade som finns? mamma har sagt att hon hälsar på mig på fredag o ska "inspektera lägenheten" så det ser okej ut. iofs så hyr jag denna lya av henne så det funkar väll XD

tillbaka

har kommit till stockholm denna helgen med för att hälsa på benjamin istället. det blev bilåkning i stockholm o mot kaknästornet. jag har aldrig varit där förut o det var häftigt. 

senare utforskade vi liljeholmen o jag fick syn på en frozenyoghurt bar som heter Chillbox :D för er som följer seike så trodde jag att det bara fanns i märsta. hann inte köpa nåt tyvärr.







bila i stockholm

premiär ikväll

sen mindre än en månad tillbaka så har jag börjat o utbilda mig till fristående hudvårdskonsult. har fått mer kunskap genom att vara med på möten o roliga utbildningsträffar, så ikväll ska jag ha min första hudvårdsklass hos min syster ^^ är redan nervös för hur ska jag komma ihåg allt man ska berätta! hehe
                      bild lånad från google

we are the future

 
detta är en av mina favoritlåtar som kompisen som sjunger har gjort bland annat,
gillar ni anime intron o japansk text så tycker jag att ni ska lyssna ;)
 
 

inspitations källor

jag önskar hela tiden att det vore närmre till staden där folket finns, där kulturen o livstilen finns jag knappt hittar i karlstad. det finns inga som lever det på samma sätt som i storstan, detta folk har jag träffat några ggr o det gör mig lika glad varje gång. karlstad har inte mycket kvar för en tjej som mig. får se när jag klarar av att dra härifrån utan för mycket ångest. jag vill även få bättre inspiration för min måleri inriktning, har tappat mycket av den här hemma. dessa två goa människor bl.a ger mig den inspiration jag behöver
 
 
 
 
 
 

kerbera + yoru meetup

 

när det skulle bli kerbera meetup så dök yoru upp först (vän till seike) vid trappan ^^ stackarna

the foo meetup

 

jag lyckades hamna på the foo meetupet vid sergels torg. dom var där en timma innan Kerbera

Kerbera bild!

efter att ha stått i kön i säkert 40 minuter till Kerbera signering så kom jag fram, dock hade plansherna tagit slut för en bra stundsen men det fanns större vykort kvar ^^ så fick man träffa grabbarna o även ge seike mini tavlan jag gjort. Yumizu fick agera fotograf med min telefon o det var lyckat! efter att alla fått vara med dom så spelades deras kommande singel, dock var jag inte längst fram så det hördes bara svagt :( får vänta tills 28 september
 
 

dags för meetupet

denna eftermiddag var jag på Kerbera fanmeetup på sergels torg, vi kom dit mer än en timma före.. det var fullt med småtjejer som inte alls såg ut som j-rockare eller i närheten. det visade sig senare att det var ett meetup för The Foo gruppen (förbandet till justin bieber) som skulle visa upp sig. helvetet bröt ut totalt när alla småtjejer såg dom o skrek för full hals!
 
efteråt försvann alla efter typ en halvtimme o då närmre tre tiden kom först lille Yoru fram vid trappan från drottninggatan, dom som såg honom skuttade upp dit o plötsligt syntes han inte längre XD bara ibland toppen på håret. efter 5 minuter kom Seike o bandet från tunnelbane hållet o folk skynda sig ner dit. jag o Yumizu skratta åt synen av havet med enbart tjejer.
 
 

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.


bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -


Designen är skapad av Erik Edgren