grått grått grått

sikket tråk väder det börjar o va varje dag, vill helst inte titta ut över huvudtaget.
men idag har jag vart med mamma till hästkliniken med pirre för att röntka hennes fram hovar, det såg inge bra ut sa veterinären, stackars mamma, två hästar med fong, det blir jävligt dyrt med sjuka hästar, tur att hon har ella som är 4 år o frisk, ska försöka få in nova senare för att borsta henne, min tussboll! älskar henne.
resten av dagen blir grå o tråkig men har nått att se fram emot i oktober, ska nämligen anmäla mig till en kurs på medborgarskolan. den slipper jag betala o det är skönt eftersom jag e så pank varje månad.

seg lördag

vart o ätit pizza på mama rosa på kronoparken med jonas för vi va hungriga o lata.
jag lyckades få med honom till benjamin på lite fest med två till, gick livat till o tjejen som va 17 tydligen söp så hon decka o ville ha mer öl när hon kvikna till, fjortis kallar jag sånna. förstår inte vad hon gjorde där igentligen.
jag har haft skit med mina ögon värre o värre varje kväll under denna veckan, vet inte vad det e som händer igentligen. kanske är rätt åt mig som inte kan låta bli o peta när det blir skitigt o sen rinnigt hela tiden!
så fort jag e ute o e lite trött o blåser så PANG ögonen rinner o det vill ju aldrig sluta heller, kan inte ha smink för då blir det samma sak. blir så jävla ledsen över att ha det så..

arbetslöshet e dyrt

jag o morsan prata om det igår istallet. det e fan i mej dyrare att vara arbetslös än att leva på minimilön o ha ett praktikjobb.
dom pratade om arbetslöshet bland ungdomar som ligger på 30% på kanal12 ikväll och jag blir ju så upprörd eftersom jag har vart det i ett år, finns inte ett jävla ställe i värmland jag kan va på, isåfall ska man ha arbetserfarenhet. eeh jaha? men om man precis gått ur skolan, hur lyckas man få det då?? nån idiot som har ett vettigt svar på den frågan kanske?
jag vet då inte. på fredag morgon ska jag äntligen träffa han jag har på af. inge vidare ställe alltså. sen jag gick ur skolan och sen fick veta att man får vänta TRE månader innan de händer nåt hos af när man skrivit in sig, sen så fick jag en dam som jag prata med om vad jag kunde tänka mig att jobba med. efter två månader fick jag en gubbe istället o han va trevlig (enda gången jag träffa han) för sen blev jag plötsligt skickad till karlstads af med en bunt ungdomar från hammarö kommun, fick träffa en som heter susanne där och hon e den trevligaste jag vet som jobbar där. morsan va med första ggn o bad att ge mig en person på af som förstår ungdomar med funkionshinder, jadå det fick vi. sen träffa vi honom en gång (han såg ut som grannen i beck som alltid bjur på en stänkare, bara kragen som fattas). ja han skulle kolla upp ett ställe. det dröjde länge tydligen så morsan ringde honom o då gick det inte på det stället tydligen. sen dröjde det ännu längre när jag mejlat om en sak så susanne fick säga åt honom, så fick mamma ringa han igen o han skulle tydligen kolla upp samhall och ett hunddagis på hammarö, det har gått två månader sen och inget har hänt. så nu på fredag ska jag allt fråga ut honom.

gaga-syndrom

haha ja jävlar jag har verkligen gaga-syndromet, alltså lagy gaga fan!
hon e ju grym på att va speciell, fan att jag inte hade råd att åka till sthlm när hon va dit.
annars idag har jag cyklat 4 km fram o tebax med irriterade ögon till affären och handlat för att laga flygande jakob hemma hos familjen. det har vart en rätt bra dag för mig, inte mått dåligt men glädjen idag känns ganska fejk även mot mig.
men annars pyssla jag om morsans häst pirre som har problem med en eller två hovar, dom tror det e fong men ändå inte? förvirrande detta. men hon e så myyysig pirre. gillar när hon hänger sitt tunga huvud över min axel o blåser i örat, e som att hon viskar saker som jag inte riktigt kan förstå.

värdelöst liv?

happ, då var det dags igen att falla längre o längre ner i mörkret sen igår.
ingen människa som betyder mycket för mig kan umgås när jag önskar, eller har pengar att ta sig till ett roligt ställe.
försöker desutom kolla jobb hos af varje vecka, ibland varje dag ibland, men finns det som passar mina bra sidor? nej! inte ett enda ynkligt skit jobb, isåfall ligger det inte inom värmland.
vissa bekanta tycker jag gnäller o klagar över småsten, att jag ska träna bort det, dom förstår inte att det problemen jag har aldrig kan tränas bort, ett funkions hinder finns i psyket resten av livet.

shopping sug!

nu hittar man ju massa fina kläder för det dystra halvåret som kommer allt närmre,
men såklart, aldrig har man råd. sry men HATAR socialbidrag!
detta gillade jag från gina tricot, några linnen till fest o en tröja med leggins o ett skärp.

ny blogg

skojjar med pepparkakor
nu skapar jag en ny blogg....... igen ^^
jag har nog skapat många bloggar, men tröttnar fort, men vill efter flera månader ha en ny igen.
fattar det inte, men det e ju som att skriva dagbok o förr iskolan var vi tvugna att skriva om dagen innan vi fick göra
vad vi ville i min skit klass, kan va därför jag avskyr o skriva länge, men blir ändå sugen igen när jag ser alla andras
bloggar o sånt.
men men så äre väll.

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.


bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -


Designen är skapad av Erik Edgren