grått grått grått

sikket tråk väder det börjar o va varje dag, vill helst inte titta ut över huvudtaget.
men idag har jag vart med mamma till hästkliniken med pirre för att röntka hennes fram hovar, det såg inge bra ut sa veterinären, stackars mamma, två hästar med fong, det blir jävligt dyrt med sjuka hästar, tur att hon har ella som är 4 år o frisk, ska försöka få in nova senare för att borsta henne, min tussboll! älskar henne.
resten av dagen blir grå o tråkig men har nått att se fram emot i oktober, ska nämligen anmäla mig till en kurs på medborgarskolan. den slipper jag betala o det är skönt eftersom jag e så pank varje månad.

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.

bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -