trevlig kväll


efter att jag varit hos erik o slappat med hans katter så skulle jag möta evy o cykla till hennes mor o käka grillat med tre till. det vart endel skratt o diskutioner medans det severades cider. jag börja bli lite trött men tänkte inte på det. sen kom den grillade maten som lukta mums. det fanns kött, lax, marinerad potatis o paprika med bea sås yummi.. efter det drog vi olika historier om ena o andra o skratta så magen ömma. senare vid åtta så kände jag att, nä jag får åka hem för nu är jag så hemskt trött o tror ja kommer somna.

när jag stanna vid filmcentralen i centrum o ser en kille gå in genom dörren så kommer det en igelkott o försöker smita in också men jag chasar ut den hehe. va gullig.

tradera



denna väskan har jag klickat hem på tradera, har lite ideer på att sätta bronsfärgade nitar som ett lätt mönster o lite annat över den. ska bl spännande när jag blir klar med den.

adjö ikea o samhall

hopp.. då har jag gjort min sista dag på ikea för sommaren. känns jävligt tråkigt faktiskt, även om jag kan sova länge igen o åka bort i flera dagar m.m men jag kommer få söka socialbidrag snart igen o ha det knapert o må skit. vill tillbaka.


underbar duett <3

denna video o låt är så stark o vacker på samma gång.


resultatet

har varit hos frissan



bilden är inte från klippningen

mamma ringde halv elva o fråga när jag igentligen hade tid hos katarina (styling studio) o jag trodde  ju det va 11.00 imorn men jag hade fattat fel, det va ju idag haha! så istället för att åka direkt hem efter jobbet fick det bli till stan o klippa sig o färga håret. det blev jätte bra. lägger in en bild på't senare.

shoppat på åhlens

söndag

det syns vem som är tröttast idag hehe




jag sitter brevid ulrik o surfar medans mamma fixar maten före min hemfärd, hon drar till mormor o släpper av mig i centrum. jag orkar inte va med till mormor tyvärr. jag ska snabbt kika runt vid åhlens eller duvan huset innan klockan blir 4 då allt stänger.

laptop väska sökes

jag letar efter snygg laptop väska eller fodral till min mini pc. svårt o hitta nån duglig i affärerna istan. på nätet kan man verkligen hitta konstiga/snygga/sjuka ideer till fodral väskor.


isabelle äger kissie

jag är ju jävligt trött på fjortisarnas drottning "kissie" o när jag hitta detta på falsksanning så kunde jag verkligen inte låta bli att bli inponerad, jag skulle aldrig kunnat skriva bättre komentar svar.


seg början

om ett tag ska jag åka till eriks katter en stund o efter det 14.56 åker jag till stan för att sen ta bussen vidare till forshaga. jag vill inte sitta här en hel helg ensam o deppa. skulle vilja fixa hemmagjord mat innan men tycker det blir stressigt eftersom jag inte är hungrig än. duscha också men det är ingen panik men hatar när håret känns liite fett.

röstning: vänsterpartiet


jag har äntligen fått klart i huvudet om vilket parti som passar mig.

deras viktigaste frågor inför valet i höst lockade mig mest som jag tycker att man ska ta tag i o ordna. bättre anpassning för mer jobb åt folk. få bort FRA och IPRED lagarna, vi ska få ha ett någorlunda privatliv på nätet. då menar jag från polis o politiker. det ska vara bättre miljö agerande i storstäderna. hjälpa sjuka bättre än o skicka ut på arbetsmarknaden när dom inte ens är friska.

har du bestämt dig än?


dagens skämt?

jädrar vad knäpp bild man hittade, om ni inte fattar så titta längre. jag fatta inte dom första sekunderna men sen jädrar vad jag skratta smått åt det. tror ärligt att INGEN skulle lägga sina bröst där på.


det är dags för...

 

Fredagsmyyys!


nu ligger jag i soffan o latar mig, sen ska det bli matlagning. mammas kycklinggryta som är så god. hoppas jag gör den rätt för nu var det ett tagsen sist. efteråt åker jag till eriks lya o kollar till katterna. kommer sitta där ett tag o spela lite sims igen. efter det blir det affären o köpa godsaker.

 

 

roligt sällskap

jag skulle igentligen bara lämna tebax filmen pluto nash till evy ikväll o sen dra hem o duscha m.m men hon undra om jag ville med henne till sin mor o hämta kläder o va sällskap. ja det kan jag göra, var ett tagsen. så vi cykla dit. blev bjudna på en cider som är ekologisk ( hade hört nånstans att det smaka lite öl så var tveksam först ) o det va gott. medans evy sen prata förfullt med sin kille i telefon så skämta ja o hennes mors gubbe om allt hon sa m.m o skratta så magen gjorde ont. det var riktigt kul.

sen när klockan närma sig tio var det dags att cykla hem igen.

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.


bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -


Designen är skapad av Erik Edgren