trevlig kväll


efter att jag varit hos erik o slappat med hans katter så skulle jag möta evy o cykla till hennes mor o käka grillat med tre till. det vart endel skratt o diskutioner medans det severades cider. jag börja bli lite trött men tänkte inte på det. sen kom den grillade maten som lukta mums. det fanns kött, lax, marinerad potatis o paprika med bea sås yummi.. efter det drog vi olika historier om ena o andra o skratta så magen ömma. senare vid åtta så kände jag att, nä jag får åka hem för nu är jag så hemskt trött o tror ja kommer somna.

när jag stanna vid filmcentralen i centrum o ser en kille gå in genom dörren så kommer det en igelkott o försöker smita in också men jag chasar ut den hehe. va gullig.

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.

bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -