riktgt vårväder o hemfärd

då var det redan söndag, lika gött väder som resten av helgen haft. det fick bli lååång promenad tyckte benjamin hehe. så efter att ha lämnat in väskan på t-centralen så blev att vi gick från t-centralen o runt vasastan till drottninggatan o gamla stan. det mat på gamla stan o efter det satte vi oss vid en brygga o njöt av vårsolen innan jag skulle åka hem
 

lördags shopping

denna dagen började segt, det blev ju sent inatt efter klubben o sen käk. men vi drog runt i centrala stan till bl.a sfbokhandeln i gamla stan o fika på kulturhuset, där fick vi se ett gäng tjejer som hade möhippa med en tjej i sumodräkt hehe. blev lite filmköp på rea vid drottninggatan med. senare drog vi till ikea där vi käka mat o benjamin köpte ett databord.
 

paartyyy

det var riktigt kul på det efterlängtade Kpop partyt på Ambassadeur! fick med benjamin också. dock orka jag bara stanna till kl 2 för skorna tog livet av mina fötter nästan. vill man vara fin får man lida pin.
 

fråga mig

ställ frågor till mig, galna, snälla, roliga eller dumma frågor.. ni är helt anonyma!


http://ask.fm/lindaladylindakarlsson

reser bort

 
Då var det dags att fly till storstaden igen, eftersom det är påsktider nu så är det ledigt imorn på fredag så det är ingen skola. benjamin är också ledig så då tyckte det jag att det vore trevligt att åka redan en torsdag, det var inga problem för honom heller.
 
 
 
 
 
 
 

illusionsmåleri

efter mycket planering o mätande hit o dit, suck o stön så har jag äntligen kommit såhär långt på min illusions måleri uppgift som jag har varannan tisdag. sen ska det hamna några föremål i "skåpet" hehe

jippiiiee!!

 
 

ikväll är det dags

 
tycker det är bra o ha en speciell kväll för att påminna extra mycket om miljön.
 
 
 

underbart

äntligen är jag 100% färdig med Cosplay 2 tavlan \^^/ 
 

kollade på arrietty idag

modell foton

fick massa bilder av erik som tagits med hans kamera ^^ fyfan vad bra det blev!
 

skojjar till det

egna seriestrippar? hehe
 

foto o fika

på förmiddan hörde en kompis av sig o undra om jag ville ses en sväng på stan, bl.a för att agera modell för foto till skoluppgift ^^ javisst tänkte jag. vi bestämde att ses vid 16 tiden så då hann jag duscha först. väl på stora torget blev det fotografiering utan jackan vid statyn, det var lite kyligt men kul när folk gick förbi med nyfikna blickar XD efteråt gick vi in o tog en fika på wayne's o köpte varsin chai latte "mumms"
 
http://3.bp.blogspot.com/_uayvdhlQvBQ/TPT2xR9iQcI/AAAAAAAAEyU/UxffTS3xxLY/s1600/om-waynes.jpg

efterlängtad klänning

idag fick jag ÄNTLIGEN klänningen som jag hade köpt från milanoo.com för 1½ månadsen, den hade kommit till forshaga konstigt nog så mamma kom förbi med den nu. jag hade kompisen yumizu hos mig o hon tyckte det vore kul att fota mig med den efterlängtade lolita klänningen. med smink/peruk/assecoarer på.
 

träning med evy

idag på den ledia vardagen så tyckte jag att det skulle vara kul att testa på lite träning, som tennis på racketcenter vid våxnäs. har ju fått restautangchansen häfte av syrran o då fanns det bl.a rabatter för träning o shopping, så idag blir det att spela tennis med evy kl 13.00
 
 

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.


bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -


Designen är skapad av Erik Edgren