nästa onsdag

äntligen snart klar



på praktiken på solareturen, dock lär jag sakna alla personer där borta. har ju lärt känna massor o fått en ny bekantskap som heter maria, hon är äldre än mig men det märks inte för hon ser mycket yngre ut

yippie jag e glad



erik tipsade mig om sajten bloggtrafik där man ska lägga in sin blogg o sen klicka runt på andras bloggar osv, ju mer poäng man får desto lättare får man fler besökare o läsare. se bara sen 23 då jag började med detta, vad min statistik har åkt högt upp. underbart, I LOVE IT <3

edvin

rolig skylt vid kassan

äre nån som har sina föräldrar vid liv när man sj är över 95 år? omöjligt




denna dagen har vart riktigt tröttsam, mycket jobb med möbler som ska ut i butiken o flyttas runt. hemskt mycket folk var det mellan 12-14 tiden så min lata hjärna fick jobba i turbo fart. trycka här o där på kassaapparaten. fick lägga mig i vilorummet en halvtimme, höll på att decka ute i butiken.

senare kom benjamin o hans morsa dit o hälsade på o gjorde lite inköp, sen satte dom sig o fika o jag blev bjuden med, gott. när dom väl gick så slutade jag också för dagen. tänkte ta 6an till wåxnäs centrum o äta... bussen var sen 30 min typ! helvete vad trött man är.

teckning från januari


den gjorde jag medans man väntade på att benjamin o dk skulle hämta upp mig när vi skulle ner till trollhättan en helg. sikket snökaos det kom den eftermiddan också.


tar hand om mig



sitter här o kurerar mig med en ansiktsmask, snygg va? ;)

ny plats på arbetet



imorse fick jag träffa damerna som jobbar i butik/kassa som jag kommer vara med under mina 4 sista dagar. dom flesta där är från andra länder så det var mycket babbel på turkiska osv o jag var helt stum hehe. men sen blev det dags o jobba för det kom in möbler som skulle stå ute i butiken, bord o stolar eller hyllor. sen när det öppnade för kunderna så fick jag stå med o titta på hur man hanterade kassa apparaterna, lite läskigt eftersom det gick så fort för vissa o massa olika knappar att trycka på.

men sen fick jag börja o ta betalt o trycka lite på apparaten ocskså. kändes som jag fick en stress storm i huvudet pga är ju känslig för stress, men försökt att ta det lungt o fokusera. det gick bra efter ett tag o vi skojjade o höll på bakom kassan när kunderna va färre.

möta evy på stan


Jag ska snart iväg till bussen o åka in till stan, evy undrade nämligen om jag kunde möta henne på busstation. det blir ju så drygt o vänta på bussarna till skoghall, dom går en gång i timmen under helger o kvällar. och ja det kan jag eftersom jag har busskort som går att använda när som helst om dygnet hela månaden ut. hon har som vanligt vart till sin kille i kr-hamn.

ush jag är redan jätte slö o rinnig o ögat av trötthet o det beror inte på att man ställt om till sommartid. utan det e nog pga näringsbrist, åt ju bara pizzan i eftermiddags o ett glas mjölk o ingen frukost.

söndags mys




förut kom mamma förbi med silvertejp så vi kunde laga min dammsugare tillfälligt, så jag kunde städa. men nu har jag varit till pekås o handlat massor av mat. nu blir det färdig pizza till Sherlock holmes filmen.

jag är med i tävling

sommartid




snart ska man vrida fram klockan en timma, fråm 02.00 till 03.00 på natten. det gör jag innan det blir sängen sen för jag lär inte ha somnat inom den närmaste halvtimmen. det känns alltid lika stressigt inför sommar tid omställningen än tvärsom, eller hur?

moi tonight



erik tog detta kortet tidigare i veckan, rätt kass kvalite.

Jävla svin!



Skriv på listan för dom drabbade flickorna!





Det som tidigare var en slagsida av hyllningar till den våldtäktsdömde pojken har ersatts av en hatkampanj mot pojkens familj. Både hans och hans familjs namn och kontaktuppgifter har lagts ut på nätet och flera inlägg där är både hotfulla och hatiska. Även skolans rektor och den präst som släppte in pojken i kyrkan under skolavslutningen hotas i inläggen. Inläggen är i många fall riktade mot orten Bjästa i dess helhet: – Bjästa borde jämnas med marken, brännas ner och cementeras, skriver en person.

lördag


underbart med helg igen, denna gången var den efterlängtad sen i måndags haha. sov ända tills tolv o sen drygade jag mig en sväng o läsa bloggar innn jag hoppade in i duschen en halvtimma. orkade inte kurera mig igår kväll så det blev nu. behöver också städa, men får bara bli att plocka undan skit o sånt pga dammsugaren har ju gått av! hoppas pappa kommer sen idag o kan hjälpa mig med den skiten.

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.


bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -


Designen är skapad av Erik Edgren