inte alls imponerad

igår blev jag jätte glad, hade kommit iväg på ett möte för att börja ett extra jobb under helgerna för svensk direktreklam. men idag kom smällen... det var extremt mycket reklam som skulle blandas o det tog i efterhand över 4 ½ timme att bara fylla kärran o lite till. så imorn ska man börja gå runt på ena området av mitt distrikt o gå i många trappor o jobbig snö, allt detta slit för ynka 271 kr denna helgen. (det är olika varje helg) så det lär inte bli fler helger för min del, det är INTE värt all tid o slit för en sådan lön.
 
 

avengers

under sen eftermiddan såg jag på the avengers på studiefrämjandets lokaler med några vänner, den var skit bra jämfört med vad jag hade kunnat tro. efteråt satt vi o diskuterade om filmen o karaktärer som var bra o dåliga, vilken mening kan filmen ha haft med mera.
 
http://blogs-images.forbes.com/larissafaw/files/2012/04/Marvels-The-Avengers.jpg
 

fortsätta vara glad

det blir ingen praktik på det jobbet, det skulle bara bli för tungt o stressigt för mig.
blir att lyssna på glad musik istället.
 
 

Hoppas


Hoppas att denna dag på arbetsförmedlingen ska leda till en förändring i mitt liv, för det har det inte gjort på länge. Håll tummarna för mig!



bra veckostart

Det har varit en positiv start på veckan, skulle till arbetsförmedlingen för att träffa en Siu konsult som kommer hjälpa mig extra mycket med att hitta ett arbete (äntligen fattar dom att jag inte lyckas ensam) och prata med mig för att kunna lära känna mig bättre, då blir det eklare för henne att förstå vad jag är för person och vad för arbetsuppgifter jag klarar utav på ett arbete.

Hon kommer även vara ut på arbetsplatser som hon tror jag passar in på och provar att jobba och berättar om mig, lite som ett talande cv. jag kan verkligen inte skriva ett personligt brev till arbetsgivare så det kan ge en bra bild utav vem jag är utan att det blir för personligt. kommer få träffa en ev arbetsgivare redan på onsdag o prata om det kunde bli arbetspraktik på "hens" arbetsplats som t.o.m inte har öppnats än, den gör det om en månad inne i centrum.

livekarusellen

Under hela lördagen kl 11:00 till 23:00 var det livekarusellen på UNO. många småband o lokala visade upp sig med tre låtar var, bland dom så var jag extra intresserad av 4 utav dom. första missa jag för han spelade först på förmiddan, det var lite synd. annars var jag sjukt trött hela dagen men tyckte det var ett måste o komma då det var gratis.






jobba med utställning

har under två dagar hjälpt en kompis till att få upp en fotoutställning på UNO i ingångshallen. på torsdagen var jag o 6 st till där från kl halv 2 till kl halv 7 innan dom droppa iväg en o en för vi blev klara fortare än planerat. sen igår var det finjustering av några hemliga foton som inte skulle upp förrens en halvtimma innan Vernissage starten. det var bilder från Vogue italy som hon tagit o skulle få bedömning av en hemlig fotokritiker under kvällen.
 
under själva kvällen var det folk som droppade in o ut hela tiden, mest från fredagsmyset som är nästan samtidigt. det var kul o prata o skojja med dom andra i teamet fram tills kl 23 då UNO stängde. Fotoutställningen kommer hänga uppe i tre veckor till.
 
 

kpop till närcon

 
Det har skapats en sida på facebook för alla som önskar att koreanska pop bandet U-kiss skulle komma till Närcon i sommar o uppträda. i höstas var ett annat koreansk band VIXX i sverige men dom kände jag inte till så struntade it. men detta band känner jag till lite o på närcon vore det super coolt :D
 
 
 

Dåligt samvete

Under halva veckan har jag varit hos föräldrarna för lite miljöombyte + att slippa få frågan om att ses av några vänner, är bara o säga nej jag vet. Men har man det ett tag orkar man inte. Jag mår inte så bra o det har gjort att fler blir trötta på mig bara för jag inte kan säga varför. Nu ikväll börjar frågan om att ses komma igen, vilket blir lite frustrerande. Vet inte varför jag känner ett sådant anti-umgänge men har det jobbigt. Däremot att hänga o pyssla o prata med folk på UNO ett tag funkar.




cosplay start

Glömde o visa igår att jag satt o klippte sex meter tyll som ska bli en underkjol, idag har jag sytt klart en bit av den. spännande!




öppen scen

Jag drog iväg på torsdagskvällen för att kolla när en vän var med på öppen scen i en krog som heter PACE  tapas & bar. har vart där en gång i höstas också o då var det mer folk på plats, antar att många blev hemma pga vädret. Han körde flera hårdrockstolkningar på en nylonsträngig gitarr, tydligen är det inte så vanligt hehe



levande dockor

Jag har under senaste halvåret börjat följa några tjejer på youtube som klär sig o sminkar sig så dom liknar dockor, tycker det är rätt häftigt att man kan det. yngsta tjejen är nu 16 år o har inte plastikopererat sig alls utan har mycket av utseendet naturligt.
 
 

cosplay pågång igen

Jag ger det ett nytt försök, att göra en cosplay dräkt från grunden. sist jag försökte var för ett årsen men efter att andra plagget nästan vart klart blev det så fel att jag slängde allt. men nu hoppas jag att det inte blir upprepning, har hitills gjort mallen till största delen av ihoptejpat smörpapper ^^ 

idag har jag åkt runt till ställen i centrala karlstad som har mycket tyg o spanat, är dock tveksam eftersom jag inte kan namn o kvalite på material alls! hoppas det kommer gå även tillslut.



känslor är jobbiga

Vilket känslo problem jag har hamnat i, vet seriöst inte vad jag ska säga eller göra.. Fast ändå vet jag det enda som man bör göra. han skriver hela tiden söta o uppmuntrande meddelanden. Förra helgen kunde vi äntligen träffas när jag åkte till Sthlm, vi träffades på en fika o typ prata. Det blev ofta pinsam tystnad vilet jag försökte småskratta bort, sen gå runt i city när butiker var stängda o småprata o jag hade en massa tankar som snurrade (varför känner jag inget? )

Vi pratar fortfarande via sms, jag antog att vi behöver ses mer men om jag inte har några känslor än så är nog inte han rätt kille. Mår så dåligt av tanken att behöva säga det till honom, är så less på att vara singel.
 

tråkiga verkligheten

Då var praktik tiden över på UNO, vilket jag tycker är supertråkigt då det är det bästa stället att vara på. övriga platser har snarare dugit o vara på men detta kom jag gärna 20 min innan mitt pass börja för det är så gött. Igentligen var min sista dag i fredags men bytte förra lördagen till denna.
 
Imorn blir det att kliva upp senast halv åtta för att vara på Lernia igen för genomgång med alla som haft praktik under dessa sex veckor ( fem för min del då UNO var stängt under julveckan ) med bl.a kontakt personen från arbetsförmedlingen. Efter den veckan vet jag seriöst inte vad som kommer hända, vilket känns jobbigt då jag inte vill gå sysslolös hemma hela dagarna. Ska prata med min kontakt på arbetsförmedlingen om en mini utbildning jag är intresserad av som finns hos dom med SRY lokalvård, sånt bör man ha gått för att kunna ta städjobb idag.
 
 

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.


bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -


Designen är skapad av Erik Edgren