makeover haircolor

äntligen har jag fixat håret i en onaturlig färg, hela håret dessutom!

hemma blekning

testade igårkväll att göra egna folieslingor i håret med blekningsmedel som jag haft liggandes sen i början av sommarn men inte använt. man fick smått med mjölksyra i armarna av att fixa så det blev bra. sen sitta o vänta o se hur kul ut som helst. när jag sköljt ur medlet o torkat håret såg det helt hyffsat ut även om topparna inte vart så ljusa som resten av slingorna, men jag skulle ändå täcka över det med stargaser lila.
 
tyvärr så räckte inte flaskan för hela håret o när jag sköljde ur det efteråt så var det bara svagt synligt där håret hade blivit som ljusast innan. annars var det ingen lila överhuvudtaget. det kändes som bortkastade pengar :(
 
 

lycklig

idag har jag äntligen laggt händerna på denna snygga ryggsäcken från hongkong på ebay! har längtat efter rätt tillfälle att göra det. nu var det äntligen ett sådant tillfälle, nu ska man bara vänta i tre veckor ca innan den är i min ägo.
 
 

lugn musik

bjuder på lugn musik från min favorit grupp från 2ne1 ikväll, känner mig lite sånn nu
 
 

mini partaj

det blev lite fest på kronoparken med flera man redan kände men även några nya personer.

hairstyle

jag testar mer att ha frisyrer som är vanligt i japan o sydkorea, såg genast flera år yngre ut enligt en kompis som är hos mig ^^ känns ju nice eftersom man då o då har ångest över åldern

jag vill dit!!

 

på min önskelista

 

mary kay

ikväll var jag iväg med emma på en mary kay träff på lamberget, för att få se mer av sminkföretagets arbetsätt o träffa andra konsulter. man fick bl.a vara med i ett lotteri. några berättade även om hur dom började att sälja mary kay produkter. jag fick även mina saker som jag beställt av emma för ett tagsen ^^

vikingbåt i stockholm

mys söndag

vilket skit väder det har varit precis hela dagen. jag o en kompis hade planerat att cykla till höst märten på i2 men det struntade vi i o slöa istället. det har blivit bakning för min del, testade att göra hallongrottor med frysta hallon istället för sylt. får gömma dom så jag inte äter upp alla ikväll hehe

minus två konvent

Det blir inget Liicon för min del :( skulle varit där o promotat med Yoikai föreningen. men det gick inte o fixa en bil att låna för att kunna bila dit. det blir kostsamt om alla ska ha betalt för att åka buss/tåg dit.
 
Sen blir det heller inget Kawaiicon heller, det var missförstånd med att jag o en till skulle åkt bil dit upp med en tjej som tydligen ska ta tåg. så vi har absolut inte råd att åka då.
 
 

sång i gamla stan

anime time

idag har det blivit mycket anime, kors i taket! eftersom jag är mycket i maid cafe / host club kretsar på konvent numera så tänkte jag kolla en serie som heter "Ouran Highschool Host Club" har kollat 4 avsnitt redan o har inte skrattat såhär mycket till en serie på länge.
 
 
 

ankcon o maidcafe


 
 

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.


bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -


Designen är skapad av Erik Edgren