så skönt kan det va



för några timmarsen messa evy o hörde om jag ville med henne o en tremänning o sola o ja såklart vill jag få lite mer färg på kroppen innan torsdag troligen. blev upphämtad vid tre utanför lägenheten o vi drog till utkanten av lillängshamnen eller sthlms udden som den tydligen heter :P

solade o pratade o skojja en massa, det är så kul o driva lite med evy hehe. hennes tremänning tommy var riktigt rolig. men jag höll på att bli galen när han skröt om det ena o andra som han hade hemma! evy skratta bara när jag låtsades hålla för öronen. sen släppte han av oss vid ica för jag ville köpa lite saker. evy blev bjuden på en glass.

Kommentarer
Postad av: Evy
haha ja dina miner va ju så rolgia när han berätta om det där mä sängen å allt :P
2010-06-29, kl. 03:46:27
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.

bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -