fullt ös söndag

idag har det inte känts som en söndag, mest pga jobb imorse. skulle ha shoppat en sak på ikea när jag slutat för dagen men det är första rea dagen o det var hemskt mycket folv redan innan tio. väl hemma igen så vila jag upp mig o anton såg på tv under tiden. kl 12.20 var vi o steg på båtbussen som skulle ta oss till centrum i karlstad. det var en lång färd ca 50 minuter. soligt o lätt blåsigt, underbart.

vi gick direkt mot resturang Freden som jag längtat efter att få äta hos. det är sååå god mat, dock lite dyrt. efter det satte vi oss vid statyn på torget, anton blir fort rastlös o tog nåt varv på torget o såg sig runt. jag gick sen o köpte en stoor fet glass. med tre kulor, grädde o chokladsås på. sen tog vi en promenad mot museet o tillbax mot busstation, men tog genvägar så det skulle ta lite mer tid, jag valde o ta karlstads äldsta gata.

vi blev rätt utråkade på station sen för vi kom 1 ½ timma tidigt. så vi försökte fördriva tiden på olika sätt. tills bussen kom o jag vinka hejdå. o åkte sen hemmåt.


Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.

bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -