Boring!

Gaah! vad jag har haft tråkigt sen jag skrev om mina pepparkakor, vad ska jag göra igentligen på kvällarna helt ensam. försöker just nu att fortsätta måla på en tavla. ska bli en mistel på som jag kan hänga upp vid jul, eller bara måla över efter jul.

tröttnade fort på det o vill hitta på nått annat. tänk om nån kunde ringa mig o fråga om han/hon ville komma upp hit (av dom personer jag VILL vara med) och umgås eller nått. svampbob fortsätter på tv o nu så har avsnitten börjat om från när avsnitten gick vid tolv tiden på dagen. undra om det vart så imorse med? inte en aning.

Kommentarer
Postad av: Evy
ärligt linda? kollar du verkligen på det töntiga programmet... iallafall jag tycker det ä löjligt! då ä ju south park mkt bättre!! ;P
2009-11-29, kl. 02:11:12

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.

bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -