längtar tillbaks

Aaah! vackra london, gud vad jag saknar den staden. kollade i datorn på gamla bilder o hittade london kort. mamma o jag var där i juli -06 herregud vad varmt det skulle bli just DOM dagarna, vi höll på att svimma om det inte vore för min svalkande solfjäder och massor av kallt vatten att dricka. Vi var o kollade på vaxtmuseet med alla dom kända vaxdockorna av kändisar, shoppade (mest jag) och åt på olika ställen.
 
sista dagen var vi till det stora o berömda shopping huset Harrods, shiet vad stort! vi gick ju vilse haha. Sen förbi till King's cross stationen, jag älskade ju Harry Potter i högstadiet men lite nu med så man måste ju dit o titta när man besöker london.



                                                  Vi åkte med turist buss genom vissa ställen


Kommentarer
Postad av: Anonym
London är underbart! Bodde där ett tag is ommras =)
2009-11-30, kl. 23:23:12
URL: http://conler.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.

bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -