skraplotter



nu har det blivit åldersgräns även på vanliga skraplotter också, visste ni det? inte lätt o vara icke myndig idag haha! jag köper knappt lotter idag, känns som man kastar bort pengarna på en gnutta hopp som sen visar sig vara kanske 50 kr när man önskade att det vore 5.000 kr istället. man kan köpa skraplotter lite överallt, då menar jag inte bara i spelbutiker o mataffärer utan på internet också. jag har faktiskt testat det för nå årsen o det va mest för kul skull. jag vann dock inget vad jag kommer ihåg. syrran vann 1.000kr på trisslott fr flera årsen, då blev jag avunsjuk som tusan det kan jag lova, ingen i familjen har vunnit sen dess. men man ska väll inte klaga, alla kan ju inte vinna på lotter.

på denna sajten äre fullt av olika skraplotter, triss , tian m.m man kan köpa o skrapa fram vinster, om man har tu förstås..


Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.

bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -