positiv dag

Det börjar kännas bättre med mycket i vardagen. humörsvängningarna har blivit lugna efter förra veckan, kursen på lernia blir vettigare igen. sen så smider jag o mamma planer för helgen som kommer ^^ jag har ju haft det väldigt segt med hudvårds konsultandet under senaste månaden, men tar det i lugn takt.
hoppas jag kommer få ha praktik på ett ställe jag trivs att vara mycket på också, det ska vi få svar på efter onsdag (imorn) om jag kan eller inte..
 
 

Kommentarer
Postad av: Evy
Vad kommer det bli för praktik då?! :) hoppas som du skrev att det blir nåt som du såklart kommer trivas med då. :) *håller tummarna* :)
2013-11-12, kl. 18:03:32

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:

Jag heter Linda och bor i karlstad. jag har asperger syndrom och har fått gå i särklass under hela grund o gymnasie perioden, men bara för det är jag inte efterbliven, utan snarare ett glatt o livsnjutande exempel. Jag har pluggat målerilinje på Geijersskolan i ransäter. Jag gillar att syssla med japanskpopkultur såsom musik, besöka konvent då jag oftast är funkionär eller maid i cafe. annars är det skönt o slappa o lyssna på spotify eller hem till nån man känner. Målar också mycket under namnet ladylinda.

bloglovin

ladylinda

ladylinda

www.cocoo.se -